• Tel: +316 81 23 18 04
  • Email: info@vb-projectrealisatie.nl
  • Openingstijden:  Ma t/m Vr 08:00-17:00

Diensten

betonlook wandafwerking met parelmoer

Een moderne betonlook wandafwerking met parelmoer effect. Dat is wat uw interieur een luxe en warme uitstraling geeft. In de betonlook zitten glasparels deze geven het prachtige effect van parelmoer op uw wand. U kunt het in elke gewenste kleur krijgen en eindeloos mee variëren. Door ons kunnen er verschillende structuren aangebracht worden. Met het gebruik van een spaan creëer je een strak en egaal effect. Dit maakt de ruimte rustig. Er zijn andere technieken die geven de wand een ruwere uitstraling met reliëf, Dit geeft je interieur een luxe en moderne uitstraling.  

LEES MEER

Beton cire

Beton cire is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke afwerking voor elke stabiele ondergrond. Een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden voor uw badkamer, toilet, woonkamer, keuken, of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Het unieke hieraan is dat het van nature waterdicht is. We werken het af met een laklaag zodat het beschermd is tegen vuilaanslag.

LEES MEER

Winkel

De uitstraling van een winkel is erg belangrijk om klanten te triggeren om naar binnen te gaan. Daarvoor heb je een goede buitengevel, een smaakvolle etalage en het juiste interieur voor nodig.
Heeft u geen of juist wel een idee van..

LEES MEER

Horeca

Het belangrijkste aan een horecagelegenheid is dat de gasten zich op hun gemak voelen en volop kunnen genieten. Om dit voor elkaar te krijgen moeten ook uw medewerkers optimaal hun werk kunnen doen. Daarvoor is een functionele..

LEES MEER

Kantoor

Elke onderneming is anders en daarom kijken we samen met u welke activiteiten waar het beste tot zijn recht komen. Onze vakmensen stellen samen met uw wensen een 3d tekening op waar alle details opstaan over hoe de ruimte..

LEES MEER

Interieurbouw

Onze werknemers komen alles bij uw inmeten en brengen de details in kaart. Zodat we een zo realistisch mogelijk ontwerp kunnen maken van uw ruimte. Na het goedkeuren van het ontwerp kan worden begonnen met het..

LEES MEER