• Tel: +316 81 23 18 04
  • Email: info@vb-projectrealisatie.nl
  • Openingstijden:  Ma t/m Vr 08:00-17:00

Beton cire

Beton cire is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke afwerking voor elke stabiele ondergrond. Een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden voor uw badkamer, toilet, woonkamer, keuken, trap of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Het unieke hieraan is dat het van nature waterdicht is. We werken het af met een laklaag zodat het beschermd is tegen vuilaanslag.

Betonlook is een hoogwaardig product dat op basis van een cement en een hars bestaat. Hierdoor wordt het product sterk, flexibel, waterdicht en u kunt het zeer goed reinigen. daarnaast is het een duurzame toepassing voor elke ruimte in uw huis of bedrijf.  De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen.

Wilt u uw keuken of een andere ruimte in uw huis sfeervol maken? Of wilt u uw bedrijf een luxe, warme en robuuste uitstraling geven door middel van betonlook? Laat u ons dan helpen met het maken van een keuze. Het is een waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met daarnaast een prachtige luxe uitstraling. En natuurlijk voor iedereen een kleur die bij u past